Csatlakoztunk az ESL-hez!

Magyar ESL Rainbow Six hírekért és kupákért kövesd az oldalt!

Rainbow Six tartalom

Ha szeretnél igényes és jó tartalmat látni kattints a képre!

Technikai Teszt 2 patch lista

Technikai Teszt 2 patch lista - 1 lépéses meccskeresés, Hitbox változtatás & Item besorolások

Hát ez is elérkezett, megjött az első patch lista a teszt szerverről, amit ma fognak tesztelni (Ápr. 5), ami három fontos dologról fog szólni.

Az első, az egy lépéses meccskeresés, ami annyit tud majd, mikor keresed a meccset, akkor vissza tudsz menni a menübe, hogy loadout-t válts, esetleg vegyél rájuk valamit. Véleményünk szerint, ez egy remek dolog lesz, ezáltal nem kell majd vissza menni a meccskeresésből, mert elfelejtetted megvenni az ACOG-t a fegyveredre.

A második újítás az a hitbox változtatás. Ugye, ezt már sok ember kérte az Ubisoftól, hogy változtassanak rajta, mert játszhatatlan így a játék, hát most léptek és teljesítek mindenki vágyát, így kapunk egy úgymond Blitz buffot. A bBitz bufftól röviden annyit, hogy nehezebb lesz majd fejbe lőni, persze senki se erre gondol(t) a buffon belül. Vissza térve a hitboxra, az összes karakternek más lesz a hitboxa, plusz most már nem tudod majd úgy sebezni a játékost, ha valami kiegészítőjét lövöd meg.

És a harmadik egyben az utolsó dolog nem más, mint az Item besorolás. Ugye még season 2 elején mondták, hogy lesz egy csomag, ami ingyen elérhető lesz in-game drop esetén. Most ezt tesztelik a játékosok és az itemeknek így már lesz külön besorolása, amik nem másak, mint :

·         Common

·         Uncommon

·         Rare

·         Epic

·         Legendary

Az Alpha csomag ingyen kinyitható lesz.

 

És a pályák, amiket most pontról-pontra átnéznek, azok nem másak, mint:

·         House

·         Consulate

·         Chalet

Ugye ezeken a pályákon vannak a legtöbb bugok, Glitchek hát ezeket most megnézik és reméljük kijavítják őket, hogy ne legyen több gamebrakeking meccs.

Reméljük tetszett a cikk, ha igen jelezd kommentben, esetleg oszd meg barátaiddal.

Jó játékot kíván az R6Hungary csapata!

Partnereink

Facebook

Itt megveheted! (Ubisoft)