Csatlakozz!

Légy a csapatunk tagja!

Hivatalos TeamSpeak 3 szerver!

Csatlakozz te is!

Operation: Health Roadmap

Ugye, mint azt mindenki tudja a patch május 24-re esik, azaz holnapra. Ez egy 3 hónapos bug fix és egyéb újításokat tartalmazó Operation lesz. Az Operation két részből fog állni a 2.1 és a 2.2 Patch, illetve egy Backend és egy Title update lesz. Na, akkor térjünk át a lényegre.

Backend frissités:

Szerverek erősebbek lesznek így több LAN-t, illetve versenyt lehet rendezni anélkül, hogy a meccs döntő körébe kidobjon titeket. Illetve jön egy 100%-os Client server, ami annyit takar, hogy PVE és Chat, illetve party system lesz.

Főbb újítások:

2.1-es patch:

A 2.1-es patchben fog érkezni az egy lépéses meccskeresés. Ezáltal, ha keresünk egy meccset közben nyugodtan vissza mehetünk vásárolni nézelődni a boltba anélkül, hogy abba keljen hagyni a keresést. Illetve, ha keresünk akkor nem látjuk az ellenfelet csak a csapattársunkat, mivel sok volt az olyan, hogy egy Klán ellen dobot be és akkor mindenki vissza lépet.

A másik pedig a bug fix első része, amiről majd bővebben beszámolunk, hogy mit tartalmaz, mert a cikk írásánál még nem érkezett erről bővebb információ.

 

2.2-es patch:

A 2.2-es patch tartalmazni fogja az Alpha packet, amit már régen vártunk, legalább is én személy szerint vártam. Befejezésül a bug fejlesztés második szakasza, ezzel fogják zárni ezt az Operationt és utána jöhetnek a karakterek és a pályák tömkelege.

A Patcheket először Teszt szervereken próbálják, majd érkezik PC-re és utána pedig a konzolokra.

Partnereink

Facebook

Itt megveheted! (Ubisoft)