Csatlakozz!

Légy a csapatunk tagja!

Hivatalos TeamSpeak 3 szerver!

Csatlakozz te is!

Title Update 2.1.1

Title Update 2.1.1

Az eredeti tervek szerint két nagyobb javítást terveztünk az Operation Health alatt (TU 2.1 és Tu 2.2). Miközben folytattuk a játék javításával kapcsolatos munkánkat, rájöttünk, hogy egy kisebb javítás a kettő között lehetővé teszi számunkra, hogy némi erőforrást felszabadítva, jobban összpontosíthassunk az előttünk álló feladatokra, mielőtt befejeznénk az Operation Health-et.

Ennek eredményeképpen Július 11-én minden platformra megjelenik a Title Update 2.1.1. A frissítés során a játékélmény javítására, valamint az Alpha Pack-ekre összpontosítunk.Kérjük vegyétek figyelembe, hogy az Alpha Pack-ek nem lesznek azonnal elérhetőek a 2.1.1-es patch után.

Alpha Pack

Az Alpha Pack-ek úgy lettek kialakítva, hogy ingyenes kinézeteket adjanak a játékhoz. Az Alpha Pack-ek olyan esélyalapú zsákmányrendszert vezetnek be, amelyek számos múltbeli kinézetet tartalmaznak (Például Black Ice kinézet), valamint olyan Legendary Tier elmeket, amelyeket csak az Alpha Pack csomagban találhattok. Minden platformon késleltetjük az aktiválást, annak érdekében, hogy a lehető legbiztosabb telepítést biztosítsuk. Ünneplés képpen mindenki egy ingyenes Alpha Pack-et fog kapni, amint aktiváljuk az adott platformon.A következő héten közzé fogunk tenni egy Blogot, amely további információkat tartalmaz az Aplha Pack-ekről. 

Hibana

Az Operation Health első bejelentésénél már kitértünk Hibana egyedülálló gadgetjének, az X-Kairos Launcher-nek a hibás működésére. 

Az X-Kairos pelletek néha nem robannak fel.

A probléma, hogy a második kilőtt pelletek nem robbantak fel, ha az első töltés után gyorsan aktiváltuk őket. A pelletek rendeltetés szerűen világítanak, de néhány másodperc múlva az animáció véget ér, és a pelletek a felszínen maradnak. Fontos megjegyezni, hogy vannak helyzetek, amelyek megakadályozzák, hogy felrobbanjanak.

Az X-Kairos pelletek nem jelennek meg megfelelően két megerősített fal között

Ha az X-Kairos Launcherrel a két megerősített fal találkozási pontjánál lévő helyet célzod meg, nem a szokott módon kerülnek fel a pelletek. Ha tüzelsz, látni fogod, hogy a pelletek vagy túl messze vagy túl közel vannak egymáshoz, minek eredményeképp a megerősített fal nem semmisül meg a megfelelő módon.  (Az alábbi képen látható a hibajelenség)

 

Módosítottuk, hogy a pelletek megfelelően kerüljenek a két megerősített fal közé.

X-Kairos Launcher használata a levegőben

Van egy módja annak, hogy az első lövéssel egy időben még egyet lőjünk ki, ami az elsővel egy időben fog felrobbanni. Mostantól van egy késleltetés, amely megakadályozza, hogy a játékosok kihasználják ezt a hibát. Ez nem befolyásolja azokat a játékosokat, akik 2 szettnyi pelletet szeretnének egyszerre robbantani.

Vizuális effektek késése

Egyes esetekben az X-Kairos pelletek a robbantás után a falon maradtak. Ezt a hibát a 2.1.1 során korrigáljuk, az összes pellet megsemmisül miután felrobban.

Ne feledjétek, hogy a Hibana gadget-ek átdolgozás alatt állnak, a fent említett változások nem jelentik azt, hogy  befejeztük az átdolgozást.

Spawn Kill a Kanal-on

A 2.1-es frissítésben néhány változtatást eszközöltünk a kezdőhelyeken, amelyek így megnehezítették a védő csapat számára a Spawn Kill-t. Az egyik pálya amelyet megváltoztattunk a Kanal. Figyelembe vettük a különböző közösségektől kapott visszajelzéseket, és úgy döntöttünk, hogy ismét átalakítjuk az egyik ilyen helyet. Ennek eredményeképpen újra megnyitottuk a Control Room.

Coastline - Bar

A Coastline pálya Blue Bar részében lévő falak olykor nem reagáltak a megsemmisítésre. Megvizsgáltuk és kijavítottuk azokat a falakat, ahol megfigyelhető volt ez a jelenség.

Partnereink

Facebook

Itt megveheted! (Ubisoft)