Csatlakozz!

Légy a csapatunk tagja!

Hivatalos TeamSpeak 3 szerver!

Csatlakozz te is!

Managelt csapat:


Az IT & Trade Company Kft egy informatikai, és biztonságtechnikai cég, melynek egy altevékenységi köre a hosting! A Hosting az Endless nevet viseli. Az Endless Hosting tagjai szerződésben állnak a céggel, így biztosíthatjuk ügyfeleink számára, a tökéletes minőséget. A piaci igényeket felmérve alkottuk meg kínálatunkat, és szolgáltatásainkat. Megalkottunk egy sajátos bánásmódot az ügyfelekkel, és a felhasználókkal. Közelebbi viszonyt szeretnénk ápolni a felhasználókkal, és ezért alakítottuk ki úgy a rendszerünket, hogy a lehető legtöbb rétegben tudjuk üzemeltetni a felhasználók számára a szolgáltatásokat.

Szekciókra bontottuk csapatunkat, és ezen szekciók különböző részfeladatot látnak el, és további alszekciókkal rendelkeznek. Ennek köszönhető, hogy egy tökéletes rugalmasság áll fent csapatunknál. A szekciók feladatköre eltérő, így megkímélve munkatársainkat, a felesleges szellemi teher alól. A piaci igények azt mutatták, hogy ennek bevezetése, sokkal nagyobb rációval tudja szolgáltatni azt a minőséget nem csupán a szolgáltatásainkról, hanem munkatársainkról is, amelyet biztosítanunk kell.

 


 

Az SM Productions egy frissen alakult produkciós stúdió. Célunk az, hogy az egyre nagyobb internetes videótartalom iránti igényeket kiszolgálva minőségi, kreatív és szórakoztató videókkal kápráztassuk el partnereinket, valamint közönségünket.

 


A PlayON Magyarország Kft. játékszoftverek forgalmazásával, lokalizációjával és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik.

Termékskálánk igen széles, így valamennyi játéktípus kedvelője megtalálhatja nálunk a számára legnagyobb élményt nyújtó játékot. Számos ismert kiadóval való többéves és igen sikeres együttműködést mondhatunk magunkénak, mely egyben sikerünk záloga a jövőre nézve is. Természetesen folyamatosan kutatjuk a további együttműködések lehetőségét, megbízható partnerként örömmel állunk újabb kihívások elé szakmai téren.

A játékszoftver-kereskedelem mellett 2012-ben útjára indítottuk új üzletágunkat, mely könyvek és gyermekeknek szóló foglalkoztatók széles választékával van jelen a hazai piacon.

 


A „Real Gamers” rendezvénysorozat elsődleges célja, hogy kulturált környezetben és a megfelelő technikai feltételeket biztosítva hozza össze a játszani vágyó fiatalokat kortól és nemtől függetlenül.

A hagyományos „LAN-Party” fogalmát újraértelmezve és gazdagon kibővítve egy olyan közösséget szeretnénk összekovácsolni és folyamatosan bővíteni ahol nem csak a PC-sek, de a konzolosok is otthon érzik magukat a videojátékok birodalmában. Továbbá célunk, hogy kis hazánkban az egyre népszerűbbnek mondható e-Sportot olyan szintre emeljük, mely megállja mind szervezésben, mind színvonalban, mind pedig díjazásban a helyét nyugati szomszédjaink versenyeihez képest.

 


 

Partnereink

Csapatkerső

 

Facebook

Itt megveheted! (Ubisoft)