Csatlakoztunk az ESL-hez!

Magyar ESL Rainbow Six hírekért és kupákért kövesd az oldalt!

Rainbow Six tartalom

Ha szeretnél igényes és jó tartalmat látni kattints a képre!

Az oldal az ESL tagja!

 


Üdvözlünk Magyarország új, dinamikusan fejlődő hosting hálózatánál. Célunk Magyarország legjobb csapatává válni azért, hogy a játékosok a lehető legjobb szolgáltatást kapják azáltal, hogy csapatunk fiatalos lendülettel és több éves tapasztalattal dolgozik ezen a nap 24 órájában heti hét napban. Szolgáltatásaink között szerepel hang- és játékszerverek bérbeadása, úgy mint TeamSpeak 3, Counter-Strike Global Offensive, San Andreas Multiplayer és Multi Theft Auto. Csapatunk jelenleg azon dolgozik, hogy számotokra elérhető legyen mihamarabb pl.: ARK: Survival Evolved, Rust, Killing Floor, Garry's Mod és még rengeteg szerver. Folyamatos akciók és kedvezmények várnak téged nap mint nap.

 


 

Az SM Productions egy frissen alakult produkciós stúdió. Célunk az, hogy az egyre nagyobb internetes videótartalom iránti igényeket kiszolgálva minőségi, kreatív és szórakoztató videókkal kápráztassuk el partnereinket, valamint közönségünket.

 


A PlayON Magyarország Kft. játékszoftverek forgalmazásával, lokalizációjával és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik.

Termékskálánk igen széles, így valamennyi játéktípus kedvelője megtalálhatja nálunk a számára legnagyobb élményt nyújtó játékot. Számos ismert kiadóval való többéves és igen sikeres együttműködést mondhatunk magunkénak, mely egyben sikerünk záloga a jövőre nézve is. Természetesen folyamatosan kutatjuk a további együttműködések lehetőségét, megbízható partnerként örömmel állunk újabb kihívások elé szakmai téren.

A játékszoftver-kereskedelem mellett 2012-ben útjára indítottuk új üzletágunkat, mely könyvek és gyermekeknek szóló foglalkoztatók széles választékával van jelen a hazai piacon.

 


A „Real Gamers” rendezvénysorozat elsődleges célja, hogy kulturált környezetben és a megfelelő technikai feltételeket biztosítva hozza össze a játszani vágyó fiatalokat kortól és nemtől függetlenül.

A hagyományos „LAN-Party” fogalmát újraértelmezve és gazdagon kibővítve egy olyan közösséget szeretnénk összekovácsolni és folyamatosan bővíteni ahol nem csak a PC-sek, de a konzolosok is otthon érzik magukat a videojátékok birodalmában. Továbbá célunk, hogy kis hazánkban az egyre népszerűbbnek mondható e-Sportot olyan szintre emeljük, mely megállja mind szervezésben, mind színvonalban, mind pedig díjazásban a helyét nyugati szomszédjaink versenyeihez képest.

 


 

Partnereink

Facebook

Itt megveheted! (Ubisoft)